Szynka pieczona z glazurą z guawy
Szynka pieczona z glazurą z guawy jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz nektar brzoskwiniowy, szynkę mniej sodową, galaretkę z guawy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane krewetki z melasą-Guava Glaze, Polędwiczki wieprzowe z pikantną glazurą z guawy, oraz Szaszłyki z krewetek i Mango z glazurą guawa-Limonka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój tłuszcz i skórkę z szynki. Wynik poza szynką w diamentowym wzorze.
Umieść szynkę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę.
Szynka stadna z goździkami, w razie potrzeby.
Połącz galaretkę, rum, nektar i musztardę.
Szynkę posmarować mieszanką galaretki.
Piec dodatkowe 30 minut lub aż mięso termometr rejestruje 140, fastrygowanie raz.
Szynkę ułożyć na półmisku; przykryć folią.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.