Lasagna Szpinakowo-Ravioli
Szpinak - lasagne Ravioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sos pesto, bulion warzywny, dodatki: bazylia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Spróbuj Lasagna Szpinakowo-Ravioli, Szpinakowe Ravioli Lasagne, oraz Lasagne ze szpinakiem i Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szpinak posiekać, i wrzucić z pesto w średniej misce.
Połącz sos Alfredo i bulion warzywny. Łyżka 1/3 mieszanki sosu alfredo (około 1/2 szklanki) do lekko nasmarowanego 2-qt. lub 11-x 7-calowe naczynie do pieczenia. Wierzch z połową mieszanki szpinaku. Ułóż połowę ravioli w jednej warstwie na mieszance szpinaku. Powtórz warstwy raz. Wierzch z pozostałym sosem Alfredo.
Piec w temperaturze 375 przez 30 minut.
Wyjąć z piekarnika i posypać rozdrobnionym serem.
Piec 5 minut lub aż gorące i bąbelkowe.
Dekorować, w razie potrzeby.
* Bulion z kurczaka można zastąpić.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy oryginalnego Pesto bazyliowego Santa Barbara i sosu Bertolli Alfredo.