Sernik cytrynowy wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz beztłuszczowy jogurt cytrynowy, substytut jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Spróbuj Sernik Cytrynowy, Sernik Cytrynowy-Kolejny Najlepszy, Naprawdę, oraz Sernik Cytrynowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Ubić w mące. Ubić sokiem z cytryny i substytutem jajka. Wymieszać z jogurtem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Podzielone
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 50 do 60 minut lub do momentu napełnienia. Pozostawić do ostygnięcia. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny przed podaniem.