Sernik Cytrynowo-Jagodowy
Sernik cytrynowo-jagodowy wymaga ok. 4 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 481 kalorii. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, brązowy cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Batoniki Z Sernikiem Cytrynowo-Jagodowym, Sernik Jagodowy Cytrynowy Batoniki, oraz Batoniki Z Sernikiem Cytrynowo-Jagodowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Spryskaj 8-lub 9-calową kwadratową patelnię sprayem do gotowania.
W robocie kuchennym umieść krakersy graham, 2 łyżki cukru granulowanego i 1 łyżeczkę skórki cytrynowej. Przykryć; przetworzyć impulsami włączania i wyłączania, aż uformują się okruchy.
Dodać roztopione masło. Okładka; proces z 3 do 4 impulsów do włączenia. Naciśnij mieszaninę równomiernie na dnie patelni.
Tymczasem wytrzyj Robot kuchenny ręcznikiem papierowym.
Dodać serek śmietankowy, jajka, 2 łyżki skórki cytrynowej, sok z cytryny i 1/2 szklanki cukru granulowanego. Okładka; proces do gładkiej.
Wlać nadzienie na skórkę. Wierzch z jagodami.
W średniej misce wymieszaj składniki polewające widelcem lub palcami, aż będą kruche.
Piec 35 do 40 minut lub aż polewa jest lekko rumiane i środek jest prawie ustawiony (środek powinien poruszać się tylko lekko). Schłodzić 1 godzinę na stojaku chłodzącym. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do schłodzenia.
Pokrój w 3 rzędy po 3 rzędy. Przechowywać w lodówce.