Sernik Cytrynowo-Jagodowy
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz twaróg, masło, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Cytrynowo-Jagodowy, Sernik Cytrynowo-Jagodowy, oraz Sernik Cytrynowo-Jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie. Super. W małej misce, połączyć okruchy, masło i olej. Naciśnij na dole 9-in. springform pan. Wyluzuj.
W blenderze przykryć i przetworzyć twarożek i cukier, aż będzie gładki. Podczas przetwarzania powoli dodawać schłodzoną żelatynę.
Wlać do skorupy; przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Do polewy, w małym rondlu, połączyć cukier i skrobię kukurydzianą; stopniowo mieszać w wodzie, aż będzie gładka.
Dodaj 1 szklankę jagód. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Wymieszać z sokiem z cytryny; lekko ostudzić.
Przełożyć do blendera; przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkości. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować sernik; Usuń boki patelni.
Rozprowadzić mieszankę borówkową na wierzchu.
Posypać pozostałymi jagodami. Przechowywać w lodówce resztki.