Sernik Cytrynowo-Imbirowy
Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 7G białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 14. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, masło, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Cytrynowy Imbirowy, Ginger Lemon Cheesecake Bars, oraz Sernik Cytrynowo-Imbirowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Obficie masło 10-calowy Kształt Formy sprężynowej z 2 3/4-cala-wysokie boki. Podwójne owinięcie Na Zewnątrz patelni folią o dużej wytrzymałości. Zmiksuj mielone ciasteczka, cukier i imbir w procesorze.
Dodać roztopione masło i proces, aż wilgotne okruchy tworzą. Naciśnij mieszaninę na dnie i 1/2 cala w górę boków przygotowanej patelni.
Piec do zestawów Skórki, o 10 protokół. Super. Utrzymuj temperaturę pieca.
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić serek w dużej misce, aż puszysty. Ubić w cukrze, skrobanie w dół boki miski od czasu do czasu.
Dodawać jajka po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij śmietanę i śmietanę, a następnie skrystalizowany imbir, świeży imbir, sok z cytryny i skórkę cytryny.
Wlać nadzienie do skorupy.
Umieść springform pan w dużej patelni do pieczenia.
Wlać wystarczającą ilość wrzącej wody do patelni do pieczenia, aby uzyskać 1 cal w górę boków springform pan.
Upiec sernik, aż nadzienie zostanie ustawione i złocisto brązowy na wierzchu (ciasto wzrośnie nieco ponad krawędź patelni), około 1 godziny 25 minut. Wyłącz piekarnik i otwórz drzwi piekarnika drewnianą łyżką.
Niech ciasto stać w piekarniku 1 godzinę (ciasto spadnie).
Wyjąć springform pan z łaźni wodnej.
Wyjąć folię i schłodzić sernik całkowicie na stojaku. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc. (Może być przygotowany z wyprzedzeniem i schłodzony przez 4 dni lub zamrożony do 2 miesięcy. Rozmrozić zamrożone ciasto na noc w lodówce.) Zdjąć boki z sernika.
Sernik przełożyć na półmisek. Ułóż plastry cytryny dekoracyjnie wokół ciasta i podawaj.