Veggie Burger Pitas
Veggie Burger Pitas może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Jeśli masz pieczywo pita, sałatę, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Veggie-Burger Pitas, Mini Veggie Burger Pitas, oraz Jagnięce Burger Pitas z chutney z dwoma paprykami.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. Spray 15x10x1-calowy patelni z natryskiem do gotowania.
Umieścić hamburgery na jednej stronie patelni.
Po drugiej stronie patelni umieścić paprykę, cebulę i grzyby. Spryskaj warzywa sprayem do gotowania przez około 3 sekundy; posyp sezonowaną solą.
Grzyby wyjąć z patelni. Włącz hamburgery i warzywa; piec 5 do 8 minut dłużej lub aż warzywa są miękkie i hamburgery są gorące.
W małej misce wymieszać składniki polewające.
Rozłóż polewę na połówkach chleba pita. Każdy chlebek pita napełnij po połowie sałatą, burgerem i warzywami.