Sernik cioci Peggy z polewą Pralinową

Sernik cioci Peggy z polewą Pralinową
Sernik cioci Peggy z posypką Pralinową może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 682 kalorii, 7G białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Za 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 3478 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka masła, jajek, ekstraktu wanillanowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 28%. Spróbuj Sernik cioci Peggy z polewą Pralinową, Potpourri cioci Peggy, oraz Ciocia Peggy ' s Turkey Chili dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
W średniej misce wymieszaj masło, okruchy i cukier, aż dobrze się połączą. Naciśnij spód i 1 cal w górę boków 9-calowej tortownicy, używając tylnej części dużej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
W dużej misce mikserem ręcznym ubij serek śmietankowy, cukier, jajka i wanilię na kremową konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać do przygotowanej skórki i piec przez 35 do 45 minut. Upewnij się, że środek jest twardy przed wyjęciem sernika z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjmij patelnię z piekarnika na ruszt i pozwól jej całkowicie ostygnąć. Zwolnij tortownicę i przenieś ciasto na półmisek do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
W małym ciężkim rondlu wymieszaj brązowy cukier i skrobię kukurydzianą. Dodaj syrop kukurydziany i gotuj na średnim ogniu, cały czas mieszając, aż będzie gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdejmij patelnię z ognia i dodaj orzechy i wanilię. Lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Posyp pralinkę schłodzonym sernikiem i podawaj. Wszelkie resztki przechowuj w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PralinyPraliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla

Polecane wino: Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Późne zbiory Riesling, Lambrusco Dolce i Sauternes to moje najlepsze typy na sernik. Białe wina deserowe to Bezpieczny wybór na sernik (bez czekolady), ale słodki lambrusco będzie tak dobry z klasycznym sernikiem Truskawkowym. Możesz spróbować Angel Late Harvest Riesling. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Anioł Późne Zbiory Riesling
Anioł Późne Zbiory Riesling
Messina Hof ' s Angel to chrupiące, słodkie wino deserowe, zebrane z ostatniego zbioru Rieslinga, gdy winogrona są prawie rodzynkami. Idealny do owoców, sernika i lekkich, słodkich deserów czekoladowych.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn