Sernik brzoskwiniowy z skórką Gingersnap

Sernik brzoskwiniowy z skórką Gingersnap
Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 460 kalorii, 8G białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz brzoskwinie, śmietanę, ciasteczka gingersnap i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brzoskwiniowy Krem Z Skórką Gingersnap, Ciasto Brzoskwiniowe Imbirowe Z Skórką Gingersnap, oraz Sernik z ciasta dyniowego z skórką Gingersnap dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. zmiel gingersnaps w procesorze do grubych okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać masło i zmiksować do równomiernego zwilżenia. Naciśnij okruchy nad dnem i 1 cal w górę boki 9-calowej formy sprężynowej z 2 3/4-calowymi bokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
3
Piec ciasto, aż zacznie brązowieć, o 8 protokół. Spoko na stojaku. Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Połącz brzoskwinie, 2 łyżki cukru i sok z cytryny w ciężkim dużym rondlu. Przykryć i gotować na średnim ogniu, aż cukier rozpuści się i brzoskwinie będą soczyste, mieszając od czasu do czasu, około 5 minut. Odkryć i gotować, aż brzoskwinie będą miękkie i soki zagęścić, o 5 protokół. Fajny kompot.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
KompotKompot
BrzoskwiniaBrzoskwinia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić serek w dużej misce, aż puszysty. Stopniowo dodawać 1 1/4 szklanki cukru i ubijać, aż będzie gładka. Ubić w jajkach 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać ze śmietaną i wanilią. Połówkę masy serowej (około 3 szklanek) łyżka do skorupy. Łyżka kompot brzoskwiniowy przez łyżki stołowe, odstępy od siebie. Wierzch z pozostałą mieszaniną sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
WaniliaWanilia
SerSer
BrzoskwiniaBrzoskwinia
4
Umieścić duży kawałek folii na stojaku piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
5
Patelnię z sernikiem ułożyć na folii.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
6
Piec do puffed, ustawić w centrum, i zaczyna brązowy, o 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Ułożyć gorący sernik na stelażu; ostudzić 5 minut. Uruchom mały ostry nóż wokół boków patelni, aby poluzować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
8
Sernik ułożyć na półce w lodówce i schłodzić przez noc. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przykryć; przechowywać schłodzone.)
1
Konfitury i sok z cytryny połączyć w dużym rondlu. Mieszaj na średnim ogniu, aż glazura się ugotuje. Przecedzić do małej miseczki. Uwolnij boki patelni; ułóż sernik na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
PrzetworyPrzetwory
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
2
Rozłóż glazurę na wierzchu sernika w granicach 1/4 cala krawędzi. Sernik schłodzić do momentu aż polewa się ustawi, co najmniej 30 minut i do 8 godzin. Ułóż plastry brzoskwini na środku ciasta i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
BrzoskwiniaBrzoskwinia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn