Sernik Brownie Cherry
Przepis Brownie Cherry Cheesecake może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 6 godzin i 20 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 808 kalorii. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 11750 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz serek śmietankowy, olej canolan, nadzienie z ciasta wiśniowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sernik Z Pieczoną Wiśnią Brownie, Fudgy Cherry - Cheesecake Brownie Bars, oraz Brownie Z Dżemem Wiśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Płaszcz 9-calowy springform patelnia z natryskiem do gotowania i zestaw aside.In średnia miska, wymieszać razem brownie mix, jedno jajko i olej, aż połączone. Wymieszać z czekoladą.
Ciasto rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Piec przez 10-12 minut lub aż brownie jest po prostu zestaw. (nie zostanie całkowicie zrobione w tym momencie)tymczasem, w dużej misce, beat twarogu i cukru na średniej prędkości, aż dobrze połączone i gładkie.
Dodać pozostałe 3 jajka na małej prędkości i odstawić mieszaninę na bok.Ostrożnie łyżka 1/2 puszki (1 szklanka) ciasta napełniania do środka brownie, pozostawić 2-calowy granicy brownie wzdłuż boków patelni. Mieszanka serka śmietankowego na powierzchni; ostrożnie rozprowadzić na krawędziach patelni.
Piec 35-40 minut lub do środka jest ustawiony, ale jigles, gdy patelnia jest lekko dotknięty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 1 godzinę. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny przed podaniem. Top sernik z pozostałym nadzieniem z ciasta wiśniowego.
Dekoruj chłodnym batem i syropem czekoladowym. w razie potrzeby.