Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bourbon, sól, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 36 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Karmel Pecan Biscuit Bake, Sernik Karmelowo-Orzechowy, oraz Sernik Karmelowo-Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować skorupę, umieścić krakersy w robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone. Z uruchomionym silnikiem, dodać 1/4 szklanki cukru granulowanego i 2 łyżki stopionego masła do okruchów krakersów przez rynnę spożywczą; proces aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Krakersy
Masło
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Umieść mieszaninę okruchów w 9-calowej patelni ze sprężynami pokrytej sprayem do gotowania; naciśnij równomiernie na dno patelni. Zamrozić 20 minut lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
3
Aby przygotować sernik, połącz sery, 1/2 szklanki cukru granulowanego i crme frache w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż będzie gładka. Ubić wanilią i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Wanilia
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Połączyć 3 łyżki zimnej wody i żelatyny; odstawić 2 minuty lub aż żelatyna rozpuszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
Woda
5
Podgrzać mleko w małym rondlu do 180 (nie gotować). Mieszaj mieszaninę żelatyny do gorącego mleka, dobrze mieszając. Ubij mieszaninę żelatyny w mieszaninę sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
Ser
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Wlać mieszaninę sera do przygotowanej skorupy; schłodzić 2 godziny lub do zestawu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Aby przygotować karmel, rozpuść 2 łyżki masła w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmel
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
8
Dodać brązowy cukier i kolejne 3 składniki (przez 1/4 łyżeczki soli); mieszać trzepaczką, aż cukier się roztopi. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; zmniejszyć ogień do medium i gotować 5 minut (nie mieszać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
9
Zdjąć patelnię z ognia. Wymieszać z bourbonem i prażonymi orzechami pekan. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Sernik pokroić na 16 klinów.
11
Na każdej z 16 talerzy ułożyć po 1 klinie; na każdej porcji wymieszać 1 łyżkę karmelu.