Tarta dyniowa ze skórką z nasion anyżu

Tarta dyniowa ze skórką z nasion anyżu
Tarta dyniowa ze skórką z nasion anyżu jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Mieszanka cukru, cynamonu, dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta pomidorowa ze skórką makową i kozim serem, Filety z pstrąga smażone ze skórką z pestek dyni, oraz Tarta Dyniowa Z Prażoną Skórką Orzechową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować ciasto, dodając nasiona anyżu do suchych składników i schłodzić zgodnie z zaleceniami w przepisie ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
AnyżAnyż
2
Rozwałkować ciasto do 14-calowej rundy na lekko mąki powierzchni z lekko mąki wałkiem do ciasta, a następnie dopasować do patelni i wykończenia nadmiar ciasta. Schłodzić do firmy, co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
Forma TartaForma Tarta
3
Rozgrzej piekarnik do 191° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Lekko nakłuć dno skorupy widelcem, następnie ułóż folię i napełnij ciężarami ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Piec powłoki, aż strona jest ustawiona, a krawędź jest blado złoty, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Zdjąć folię i ciężarki i piec powłoki aż złoty cały, o 15 protokół więcej. Całkowicie schłodzić na patelni. Pozostaw piekarnik włączony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
1
Wymieszać dynię, przyprawy cukrowe i sól w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
PrzyprawyPrzyprawy
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Ubić jajka, następnie śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wlać nadzienie do ostudzonej skorupy tart i piec, aż nadmuchane o 1 1/2 cala od krawędzi i centrum jest po prostu ustawić, 40 do 45 minut. (Brzeg tarty przykryć folią, jeśli zbyt szybko się zarumieni.) Schłodzić na patelni, około 2 godzin. (Tarta będzie nadal ustawiać się, gdy ostygnie.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
1
Tartą skorupkę można piec 1 dzień wcześniej i przechowywać (raz schłodzić), owinięte folią, w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn