Tarta Ze Śliwkami Dyniowymi

Tarta Ze Śliwkami Dyniowymi
Tarta ze śliwkami dyniowymi to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś ciężką śmietanę, zmielony cynamon, ciasto z ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Tarta Śliwkowa Tatin Z Grzanym Sorbetem Śliwkowym, Plum Delicious: Tarta Z Kremem Śliwkowym Damson, oraz Tarta Śliwkowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozwałkuj ciasto na 15-calową okrągłą na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta,a następnie włóż do patelni. Przyciąć nadmiar ciasta, pozostawiając 1/2-calowy zwis. Złożyć zwis do wewnątrz i docisnąć do krawędzi patelni, aby ciasto stało nieco powyżej krawędzi. Schłodzić do firmy, o 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Lekko nakłuć dno skorupy widelcem, następnie ułóż folię i napełnij ciężarami ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Piec tarta powłoki, aż strona jest ustawiona i krawędź jest blado złoty, 25 do 30 minut. 3 ostrożnie wyjąć ciężarki i folię i piec skorupę, aż spód i bok będą złote, o 15 minut więcej. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Ubij śmietanę, purée z dyni, brązowy cukier, jajka, cynamon, imbir i sól na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Na blasze do pieczenia wyłożyć tartą skorupę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Konfitury rozprowadzić równomiernie na dnie skorupy tarty, a następnie wlać mieszaninę dyni na konfitury.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Piec tarta do wypełnienia jest tylko ustawić kilka centymetrów od krawędzi, ale nadal lekko chwieje się w centrum, 50 minut do 1 godziny. Schłodzić w patelni na stojaku, około 1 godziny. (Tarta będzie nadal ustawiać się, gdy ostygnie.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Przed podaniem zdjąć część patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
* Tarta skorupa może być pieczona 1 dzień wcześniej i przechowywana, owinięta folią, w temperaturze pokojowej.* Tarta jest najlepsza w dniu, w którym jest pieczona, ale można ją Piec 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzić, a następnie schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn