Sernik Amaretto-Ricotta
Amaretto - Sernik z ricottą wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka migdałowych biszkoptów, białka jaja, 3-mniej tłuszczu twarogu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest takie super. Spróbuj Ricottan Ciasto Pomarańczowe Z Truskawkami Amaretto, Sernik Amaretto, oraz Sernik Amaretto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić biscotti w robocie kuchennym; proces do postaci drobnych okruchów, aby uzyskać 1 1/3 szklanki.
Dodać 1/4 szklanki cukru; proces do wymieszania.
Dodać 1 białko jaja i przetworzyć do wymieszania. Naciśnij mieszankę okruchów na dnie i 1 cal w górę boków 8-calowej patelni sprężynowej.
Piec w temperaturze 375 przez 15 minut. Lekko ostudzić na patelni na stelażu z drutu. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Połączyć ricottę i kolejne 3 składniki w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż będzie gładka.
Dodać mąkę, jajko i 1 białko, ubijając aż do wymieszania.
Wlać ciasto do przygotowanej Skórki. Delikatnie stuknij w licznik, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostrożnie uruchomić nóż wokół zewnętrznej krawędzi ciasta. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić przez noc.
Uwaga: przed schłodzeniem sernika Umieść papierowy ręcznik na patelni, a następnie przykryj folią. To złapie kondensację, która tworzy się wokół sernika, gdy jest w lodówce. Można zastąpić 1/2 łyżeczki ekstraktu migdałowego plus 1/4 szklanki wody dla amaretto, w razie potrzeby.