Ser Pleśniowy Sałatka Cezar

Ser Pleśniowy Sałatka Cezar
Ser pleśniowy Sałatka Cezar jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 192 kalorie, 19g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę lodową, parmezan, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć żółtko, możesz podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ser Pleśniowy Sałatka Cezar, Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, oraz Grillowana Sałatka Cezar z lekkim sosem sałatkowym Cezar.

Instrukcje

1
Umieścić ocet, sok z cytryny, czosnek, żółtko jaja, musztarda, sos Worcestershire, anchois, i pieprz w blenderze i miksować, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Po uruchomieniu maszyny dodać oliwę z oliwek, najpierw kroplami, a następnie, gdy mieszanina emulguje, cienkim, stałym strumieniem, aż cały olej zostanie włączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Pulse W 3/4 Gorgonzola i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4
Zeskrobać do miski. Wchodzisz w pozostałych Gorgonzola. Przykryć i przechowywać w lodówce aż potrzebne. Powinieneś mieć około 1 1/3 szklanki. (Opatrunek przechowuje się w lodówce przez 2 do 3 dni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
W dużej misce umieść rozdrobnioną rzymkę i górę lodową i wymieszaj z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Połóż liście rzymskie na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
7
Na liście ułożyć kilka łyżek sałatki i udekorować dodatkiem sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn