Ser Pleśniowy-Boczek Focaccia

Ser Pleśniowy-Boczek Focaccia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj sera pleśniowego-boczku Focaccian. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 336 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, pieprz, ziemniaki russet, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gruszka, ser pleśniowy i boczek Pizza W Stylu Focaccia, Focaccia z karmelizowaną cebulą, gruszką i serem pleśniowym, oraz Focaccia z karmelizowaną cebulą, gruszką i serem pleśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuścić drożdże i miód w 1/2 szklanki ciepłej wody (110 ° F-115 ° F) w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Niech situntil spieniony, o 10 minut.
3
Połączyć 4 1/2 szklanki mąki, sól, i pieprzw dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać mieszaninę drożdży, 6 łyżek oleju, ziemniaki i 1 szklankę ciepłej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Wymieszać drewnianą łyżką, aż do prawie włączenia, a następnie zakończyć mieszanie z yourhands.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
6
Przenieść ciasto do mąki worksurface i ugniatać, aż gładkie, 4-6 minut, dodając więcej mąki przez łyżka stołowajeśli ciasto wydaje się bardzo lepki (ciasto powinno być miękkie i elastyczne).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Umyj dużą miskę olejem; umieść miskę doughin. Przykryj folią i umieść w ciepłym, wolnym od przeciągów miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Niech riseuntil dwukrotnie, o 1 godzinę.
9
Tymczasem podgrzać dużą patelnię overmedium-wysokie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj boczek i cookuntil jest lekki złoty, ale nie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
11
Ręczniki papierowe Transferto do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
12
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Wyszczotkuj blachę do pieczenia 17x11x1"z olejem. Naciśnij ciasto na patelnię.Naciskaj opuszkami palców na całym ciele, formującwymiary.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
14
Skropić pozostałe 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
15
Piec focaccia przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FocacciaFocaccia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
16
Posypać, potem bekon i rozmaryn.Powrót do piekarnika i piec na złoty kolor, 12-15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Ostudzić przez 10 minutw patelni. Przesuń chleb na drucianym stojaku do całkowitego schłodzenia. Pokroić na kawałki 2x1".
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn