Ser Kozi Powlekany Ziołami
Need a wegetariańska przystawka? Ziołowy ser kozi może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, oliwę z oliwek meyer lemon, liście pietruszki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Spróbuj Kulki Serowe Mini Powlekane Ziołami, Dip z kozim serem i ziołami, oraz Omlet ziołowy z kozim serem z łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Ułóż kromki chleba na 2 ciężkich blachach do pieczenia.
Skropić 3 łyżki oliwy z oliwek na kromki chleba.
Piec, aż crostini są bladoniebieskie i chrupiące, o 10 protokół.
W międzyczasie wymieszaj zioła, skórkę z cytryny, pieprz i sól w średniej misce, aby wymieszać. Używając około 2 łyżeczek sera dla każdej z nich, uformuj kozi ser w kulki o średnicy 1 cala.
Zwiń kulki serowe w mieszance ziołowej, aby całkowicie pokryć. Ułóż kulki serowe na półmisku.
Skropić oliwę z oliwek extra-virgin nad i wokół kulek serowych.
Crostini i kulki serowe można przygotować 1 dzień wcześniej. Przechowywać crostini w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej. Przykryć i schłodzić kulki serowe.