Ser Burekas
Ser Burekas może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i podnieś sól, ciasto francuskie, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ser Burekas, Ser Burekas, oraz Ser Ziemniaczany Bourekas.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmarować blachę do pieczenia.
W średniej misce ubić 1 jajko i wymieszać z serem. Doprawić natką pietruszki, czosnkiem w proszku, cebulą w proszku, solą i pieprzem.
Na lekko posmarowanej mąką powierzchni każdy arkusz ciasta francuskiego pokroić na 6 równych kwadratów, aby uzyskać w sumie 12 kwadratów. Pozostałe jajka ubić wodą w małej misce.
Pędzel krawędzie każdego kwadratu lekko z myciem jajkiem.
Umieść czubatą łyżkę mieszanki sera na środku każdego kwadratu. Złożyć ciasto na nadzieniu, a krawędzie uszczelnić widelcem.
Przełożyć na przygotowaną blachę do pieczenia, posmarować pozostałą myjką jajeczną i posypać sezamem.
Piec w nagrzanym piekarniku 30 minut, lub do złotego koloru.