Senatorska Zupa Fasolowa
Senatorska zupa fasolowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 63 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 9g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz margarynę, por, granulki bulionowe o smaku kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung, Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej, oraz Zupa ze spiżarni (: zupa z kiełbasy, fasoli i makaronu ze szpinakiem).
Instrukcje
Posortuj i umyj fasolę i umieść w dużym holenderskim piekarniku. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli i doprowadzić do wrzenia. Gotować fasolę 2 protokół.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić fasolę na 1 godzinę.
Margarynę roztopić na patelni pokrytej natryskiem na średnim ogniu.
Dodaj por i następne 4 składniki (por przez czosnek); smażyć 10 minut.
Dodać fasolę, 8 szklanek wody, granulki bulionu, szałwii i liści laurowych i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować mieszaninę 1 1/2 godziny lub aż fasola są bardzo miękkie. Odrzuć liście laurowe.
Połowę zupy umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać utartą mieszaninę do pozostałej zupy na patelni i gotować na średnim ogniu 30 minut.
W razie potrzeby udekoruj liśćmi selera.