Senacka Zupa Fasolowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Senat zupa fasolowa spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka marchew, fasola Super northern, czosnek w proszku, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Podobne przepisy to Senacka Zupa Fasolowa, Zupa fasolowa Senatu USA, oraz Senacka Zupa Fasolowa.
Instrukcje
Fasolę umieścić w dużej misce, dodać wodę do przykrycia i moczyć przez noc. W dużym rondlu na średnim ogniu, połączyć trzonek szynki i 4 szklanki wody i gotować na wolnym ogniu przez około 45 minut. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, usuń mięso z kości i rozdrobnij mięso. Odstaw kości i mięso na później. (Uwaga: w razie potrzeby zarezerwować zapas, aby zastąpić podstawę szynki.)
Odcedzić fasolę. W garnku 8 quart na dużym ogniu, połączyć fasolę, 12 filiżanek świeżej wody i bazy szynki. (Uwaga: w tym momencie, w razie potrzeby, zmierz zarezerwowane zapasy z kroku 1, dodaj wodę do 12 szklanek płynu i użyj tej mieszaniny, aby wyeliminować bazę szynki.)
Dodać cebulę, marchew, seler, czosnek w proszku, szynka, kości szynki i sól i pieprz do smaku.
Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do medium, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny, lub aż ziarna będą miękkie.
W razie potrzeby dodaj dodatkową wodę. (Uwaga: zupa powinna być wystarczająco gruba, aby mocno obtrzeć łyżkę.)