Seler z kremową białą fasolą
Seler z kremową białą fasolą to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 258 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, fasolę cannellini, do 8 łodyg selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sałatka makaronowa z tuńczykiem, selerem, białą fasolą i oliwkami, Kremowa Biała Fasola, oraz Kremowe Farro z białą fasolą i jarmużem.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż bardzo miękkie, ale nie Brązowy, o 10 protokół.
Dodać fasolę i 1/4 szklanki płynu z puszki i dobrze doprawić solą i pieprzem. Podnieś ciepło do średniej wysokości i kontynuuj gotowanie, aż fasola zacznie się rozkładać, około 5 minut. Lekko ostudzić i przenieść mieszaninę do robota kuchennego i puree, skropić w bardziej zastrzeżone cieczy, w razie potrzeby, aż będzie konsystencja gęsty hummus. Smak i dostosować przyprawy.
Przelać do szerokiej, wysokiej szklanki i skropić dodatkowym olejem bazyliowym przed podaniem.
Aby służyć, stań łodygi selera w pozycji pionowej w kąpieli. (Wybierz pojemnik, który jest wystarczająco mały, z wysokimi bokami, aby seler stał pionowo).