Seler-Root Rémoulade
Selerowo-korzeniowy Rémoulade może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 78 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 82 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, maślankę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), Seler Korzeń Remoulade, oraz Korzeń Selera Rémoulade.
Instrukcje
Ubij razem 1/4 szklanki maślanki, skrobia kukurydziana, sól, i cayenne w małym ciężkim rondlu, aż będzie gładka.
Ubij żółtko, następnie pozostając 1/2kup maślanki. Gotować na umiarkowanie małym ogniu, stale ubijając, aż mieszanina dojdzie do duszenia i zgęstnieje, 4 do 5 minut.
Przełożyć do małej miski.
Ubić olej, zioła, sardelę, korniszon, kapary, szalotkę, musztardę, cukier, sok z cytryny oraz sól i pieprz do smaku. Chill rmoulade, covered, co najmniej 30 minut.
Ubij wodę do rmoulade na cienkie i wrzucić z korzeniem selera.
Uwaga kucharzy: Rmoulade można schłodzić do 1 dnia.Każda porcja około 74 kalorii i 3 gram tłuszczu