Seler Margarita
Seler Margaritan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański napój. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Mieszanka delikatnych łodyg selera, lodu, lillet blanc i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą, Wołowina doniczkowa i korzeń selera z selerem Gremolata, oraz Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić posiekany seler, sok z limonki i syrop cukrowy w blenderze i zmiksować na wysokiej wysokości, aż łodygi zostaną całkowicie rozbite, około 30 sekund. (Może być konieczne zatrzymanie blendera i rozbicie kawałków selera, aby ostrze znów się obracało.) Ustawić sitko o drobnych oczkach na 1 szklance miarki i wlać mieszaninę selera. Używając kadzi, naciśnij na ciała stałe, aby wydobyć jak najwięcej soku. (Powinieneś mieć około 6 uncji płynu.) Wyrzucić ciała stałe do sitka.
Umieść 4 kieliszki do martini lub coupe w zamrażarce, aby schłodzić.
Umieścić mieszaninę soku z selera, tequila i Lillet w pojemniku 1-quart i wymieszać do połączenia.
Umieść 6 uncji margarity w shakerze koktajlowym. Napełnij shaker do połowy lodem i energicznie wstrząsaj, aż Na Zewnątrz będzie mroźno, około 30 sekund. Zawartość przecedzić do 1 schłodzonego kieliszka, udekorować łodygą selera i podawać. Powtórz, aby zrobić 3 więcej margarity.