Sekretny składnik (żurawina): duszona tęczówka z żurawiną

Sekretny składnik (żurawina): duszona tęczówka z żurawiną
Tajemniczy składnik (żurawina): duszona tęczówka z żurawiną jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Jest idealny do Boże Narodzenie. 29 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz żurawinę, wodę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sekretny składnik (żurawina): Chutney żurawinowy z pomarańczą i Krystalizowanym imbirem, Sekretny składnik (żurawina): lody żurawinowe z kawałkami białej czekolady, oraz Tajny Składnik Dziękczynienia Sos Żurawinowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować chard przez wycięcie łodygi ze środka każdego liścia. Trim końce każdej łodygi, a następnie cięte na bias w 1 1/2-calowe kawałki. Liście rozdrzeć na 3 lub 4 kawałki każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
2
W średniej patelni z prostymi bokami, podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać cebulę i zmniejszyć ogień do niskiej. Gotować, mieszając często do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodaj żurawinę, tylko łodygi chard, ząbek czosnku i wodę. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć i dusić na małym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
5
Gdy łodygi chard są miękkie, zdjąć pokrywę i zwiększyć ciepło do wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
6
Dodaj liście chard, i używać szczypce do obracania liści w patelni, aż tylko zwiędną, o 5 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Podawać na gorąco, skropione z pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek. Opcjonalnie możesz dodać pokruszony świeży kozi ser na wierzch w ostatniej chwili przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia70
Magazyn