Sekretny Składnik (Wanilia): Garnki Z Kremem Waniliowym

Sekretny Składnik (Wanilia): Garnki Z Kremem Waniliowym
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Tajny składnik (wanilia): garnki krem waniliowy może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.92 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka jaj, ekstrakt z wanilii, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 35 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tajny składnik (wanilia): migdałowa Tilapia z sosem waniliowym, Babeczki z tajemniczym składnikiem-wanilią, masłem i ekstraktem z orzechów, oraz Domowe Francuskie lody Vanillan i brudny sekret dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 149°. zagotuj czajnik z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Krem rozgrzać w małym rondelku na średnim ogniu. Podziel ziarno wanilii wzdłuż i użyj noża do parowania, aby zeskrobać nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
KremKrem
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
NóżNóż
3
Dodaj nasiona i STRĄCZEK do kremu i podgrzewaj, mieszając od czasu do czasu, aż wokół krawędzi kremu zaczną tworzyć się małe bąbelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
NasionaNasiona
4
Gdy krem się rozgrzewa, ubijaj żółtka i cukier na średniej prędkości przez 2 minuty, aż mieszanina będzie blada i lekka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
KremKrem
CukierCukier
5
Dodaj ekstrakt waniliowy do gorącej śmietany i wyrzuć wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
WaniliaWanilia
KremKrem
6
Ubijając w sposób ciągły, powoli wlać gorącą śmietanę do mieszaniny żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Wlać mieszaninę do 4 pojedynczych ramekinów i ustawić ramekiny w kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Wlać gorącą wodę do naczynia do pieczenia w połowie boków ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Piec, aż środek kremów jest lekko ustawiony, 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Pozostawić kremy do temperatury pokojowej w łaźni wodnej, następnie przykryć ramekiny folią i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
11
Podawać prosto z lodówki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn