Sekretny składnik (Szafran): małże z szafranem i pomidorami
Tajny składnik (Szafran): małże z szafranem i pomidorami to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 427 kalorii, 31g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.34 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz masło, pomidory winogronowe, szafran i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 42 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Tajny składnik (Szafran): Sałatka z pieczonych bakłażanów z jogurtem szafranowym, Sekretny składnik (szafran): szafran i pomarańczowy pilaw ryżowy z Orzo i orzeszkami pinii, oraz Domowe Czarne małże Diva z szafranem, małymi pomidorami i bazylią.
Instrukcje
1
Włóż małże do dużej miski pełnej wody, dużej garści lodu i 2 łyżek mąki uniwersalnej. Pozostawić Małży siedzieć w płynie na 1 godzinę, rozsypać piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Pudełko Suszonego Spaghetti
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Na szerokiej patelni z wysokimi bokami roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj szalotki, i smażyć, mieszając często, aż zmiękną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
4
Dodaj bulion, wino lub wodę i szafran. Opłucz małże i dodaj je i pomidory do garnka. Doprawić solą i pieprzem. Przykryj garnek, podnieś głowę do średniej wysokości i gotuj, aż wszystkie małże będą szeroko otwarte, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pudełko Suszonego Spaghetti
Szafran
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Zdjąć garnek z ognia i wymieszać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Podawać z ciepłą chrupiącą bagietką, a nawet na zwykłym perłowym kuskusie.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.