Seitan miłości z ciasta francuskiego serca
Seitan miłości z ciasta francuskiego serduszka jest wegańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 1070 kalorii, 36g białka, oraz 63g tłuszczu. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jeśli masz pod ręką grzyby cremini, seler, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ciasto francuskie można wykonać to danie główne z Ciasto Francuskie Z Gruszką Żurawinową jako deser. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Serduszka Z Ciasta Francuskiego, Ciasto Francuskie Berry Hearts, oraz Mus czekoladowy z serduszkami z ciasta francuskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozmrozić ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Po rozmrożeniu Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto, aby usunąć wszelkie pęknięcia z fałd. Za pomocą 4-calowego foremki do ciastek heart (lub odręcznego) Wytnij 4 serca. (Będziesz miał resztki ciasta. Fajnie jest wyciąć mniejsze serca, aby udekorować talerz, jeśli chcesz.)
Przenieść serca do blachy do pieczenia i piec przez 10 do 12 minut, aż ładnie złoty.
Przenieś do regału chłodzącego w celu ostygnięcia. Gdy ostygnie, delikatnie rozdzielić wierzchołki od bottoms.In duża Patelnia żeliwna, podgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać kostki seitan i doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, o 5 protokół.
Wyjąć z patelni i odstawić.
Wyjmij patelnię z ognia. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodaj margarynę, szalotki, marchew i seler na patelni. Wróć do ognia i gotuj około 3 minut, aż będzie pachnący.
Dodać grzyby, mąkę, sól i pieprz i gotować kolejne 3 protokół do gotowania mąki.
Dodaj zastrzeżone seitan, wino, sok pomidorowy, frytki, pietruszka i tymianek. Gotować, mieszając, o 10 minut do mieszania smaków. Jeśli mieszanina jest zbyt gęsta, dodaj dodatkową łyżkę lub dwie soku pomidorowego. Smak i dostosować przyprawy.
Umieść 1/4 mieszanki Na spodzie każdego serduszka, umieszczając wierzch serca na wierzchu.
Podawać z warzywami na boku. W naszym przypadku mieliśmy grillowane plastry kalafiora i smażone warzywa z czerwoną papryką.