Seattle Black Beans
Seattle Black Beans to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 10. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, wodę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz Seattle Dogs.
Instrukcje
Fasolę posortować i umyć; wstawić do dużego holenderskiego piekarnika. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; przykryć i odstawić 8 godzin.
Powrót fasoli na patelnię; wymieszać bulion, wodę, pieprz i sól. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 2 godziny lub do miękkości.
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Dodaj seler i pozostałe składniki na patelnię; gotować 5 protokół.
Dodaj do mieszanki fasoli; dusić 10 protokół.