Seared Snapper over Succotash
Podsmażony Snapper nad Sukkotash może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 608 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.85 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka oleju roślinnego, szałwii, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest to dość drogie przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Lucjan Z Sukkotaszem, Zapiekane przegrzebki z Sukkotaszem, oraz Halibut smażony z krewetkowym Sukkotaszem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i paprykę i gotować, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodaj Lima fasola, kukurydza, śmietana, sól, i pieprz do smaku. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować około 7 protokół, aż fasola i kukurydza są miękkie i mieszanina lekko zgęstnieje. Przed podaniem wymieszać z szałwią i pietruszką.
Score skóry ryb z ostrym nożem parowania bez cięcia w miąższ. Doprawić miąższ solą i pieprzem do smaku i lekko posypać papryką.
Rozgrzać olej na dużym ogniu na patelni. Podsmaż stronę ciała, aż dobrze zbrązowieje, około 3 do 4 minut. Następnie obróć i zapieczętuj, aż skóra będzie chrupiąca, 2 do 3 minut.
Podawać rybę nad sukkotashem, skórką do góry.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.