Seafood en Croute
Seafood en Croute trwa około 45 minut od początku do końca. Ten przepis pescatarian serwuje 4 i kosztuje 6,43 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 52g białka, 66g tłuszczu i w sumie 1046 kalorii. 61 osób próbowało i lubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś ciężką śmietanę do ubijania, pietruszkę, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 93%, co jest niesamowite. Podudzia en Croute, Salmon En Croute, oraz Croute Savoyarde są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj każdy arkusz ciasta na 12 cali. x 10-w. prostokąt.
Wytnij każdy arkusz na cztery 6 cali. x 5-w. prostokąty.
Umieść filet z łososia na środku czterech prostokątów.
W dużej misce połącz przegrzebki, śmietanę, cebulę, pietruszkę, koperek, sól i pieprz. W małej misce ubij białko na średnich obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty; złożyć w mieszankę przegrzebków. Nałóż około 1/2 szklanki na każdy filet z łososia.
Ułóż każdy prostokąt ciasta i zagniataj, aby uszczelnić. Za pomocą małego ostrego noża wytnij kilka szczelin na górze.
Umieść w natłuszczonym 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia; pędzel z jajkiem.
Piec w temperaturze 400° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy termometr wskaże 160°.