Sea Bass al Cartoccio

Sea Bass al Cartoccio
Sea Bass al Cartoccio może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 32G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 6,04 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, filety z halibuta, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 84% to danie jest super. Spróbuj Halibut w Cartoccio, Farfalle z karczochami al Cartoccio, oraz Grillowane skorupiaki i warzywa al Cartoccio dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wytnij 4 (12-calowe) kwadraty pergaminu lub folii o dużej wytrzymałości; rozłóż kwadraty na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
W małej miseczce połącz oregano, 1 łyżkę oleju i następne 4 składniki; równomiernie natrzyj wszystkie strony ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Umieść 1 kawałek ryby na środku każdego kwadratu pergaminu; na wierzch każdy kawałek ryby z 2 plastrami cytryny i 3 klinami pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CytrynaCytryna
RybyRyby
5
Pozostałą 1 łyżkę oleju rozprowadzić równomiernie na filetach rybnych; uszczelnić opakowania tak, aby były szczelne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Paczki umieścić na patelni z galaretką lub w patelni do pieczenia z bokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Piec w temperaturze 400 przez 25 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować po przetestowaniu widelcem (wyjmij 1 opakowanie i sprawdź, czy nie ma przydatności przed wyjęciem pozostałych z piekarnika).
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Umieszczaj paczki na pojedynczych płytkach; rozetnij górną część każdej paczki nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
9
Podawać natychmiast.
10
Al cartoccio (ahl kahr-Toh-chee-oh) dosłownie oznacza "w torbie", a te zgrabne małe opakowania są poręcznym, pysznym sposobem gotowania ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn