Scuppernong-Pomarańczowa Glazura
Scuppernong-pomarańczowa glazura może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, miód, sok scuppernong i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Spróbuj Muscadine and Scuppernong Jelly, Pomarańczowe muffinki z kwaśną śmietaną z pikantną pomarańczową glazurą, oraz Pudding Ryżowy Pomarańczowy Z Polewą Pomarańczowo-Żurawinową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś sok Scuppernong i sok pomarańczowy do wrzenia w holenderskim piekarniku; gotuj, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki (około 1 1/2 godziny). Wymieszać pozostałe składniki. Użyj jako glazury do wieprzowiny, kurczaka, szynki lub kaczki. Przechowywać w lodówce.