Scuppernong-Pomarańczowa Glazura

Scuppernong-Pomarańczowa Glazura
Scuppernong-pomarańczowa glazura może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, miód, sok scuppernong i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Spróbuj Muscadine and Scuppernong Jelly, Pomarańczowe muffinki z kwaśną śmietaną z pikantną pomarańczową glazurą, oraz Pudding Ryżowy Pomarańczowy Z Polewą Pomarańczowo-Żurawinową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś sok Scuppernong i sok pomarańczowy do wrzenia w holenderskim piekarniku; gotuj, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki (około 1 1/2 godziny). Wymieszać pozostałe składniki. Użyj jako glazury do wieprzowiny, kurczaka, szynki lub kaczki. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek żelatynowy żurawinowyProszek żelatynowy żurawinowy
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Cała KaczkaCała Kaczka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn