Scone Thugs-'n' - Harmony

Scone Thugs-'n' - Harmony
Scone Thugs-'n' - Harmony może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 367 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 69 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, skórkę z cytryny, mąkę tortową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Harmony Holiday Delight, Scone, oraz Bułeczka Jabłkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia. W misce robota kuchennego, połączyć mąkę, cukier i proszek do pieczenia i puls kilka razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać skórkę z cytryny i masło i pulsować, aż mieszanina jest bladożółta i konsystencji mączki kukurydzianej. (Jeśli nie masz robota kuchennego, wystarczy ubić suche składniki razem w dużej misce, a następnie pokroić w skórkę i masło blenderem do ciast.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Przenieść mieszaninę do szerokiej miski do mieszania. Zrobić dobrze w środku i wlać 1/2 szklanki śmietany i wanilii. Wyciągnij suche składniki na mokro ręką, mieszając aż do połączenia (nie chcesz przesmarować, bo bułeczki będą twarde). Jeśli mieszanina jest zbyt sucha i krucha, dodaj pozostałą 1/4 szklanki śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
4
Na lekko posypanej mąką powierzchni formujemy ciasto na patty o szerokości 9 cali i grubości 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
5
Pokroić na 8 klinów.
6
Przenieść każdy klin do przygotowanej blachy do pieczenia i schłodzić w zamrażarce przez co najmniej 15 minut. (To ujędrni masło, dzięki czemu będzie tworzyć łuszczące się warstwy po upieczeniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Wyjmij bułeczki z zamrażarki, umyj wierzch grubą śmietaną i posyp cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
9
Umieść na środkowym stojaku piekarnika i piecz, obracając patelnię od przodu do tyłu w połowie, aż bułeczki będą złocisto brązowe, a blaty są twarde w dotyku, 15 do 20 minut. Schłodzić przez 10 minut przed podaniem...to znaczy, jeśli możesz tak długo czekać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn