Schłodzona Zupa Szparagowa
Schłodzona zupa szparagowa może być właśnie zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 221 kalorii, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, szparagi, niskosolny rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 107 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 99%. Spróbuj Schłodzona Zupa Szparagowa, Schłodzona Zupa Szparagowa, oraz Schłodzona Zupa Szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 4 łyżki oleju w dużym garnku overmedium-na małym ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż przezroczyste, 8-10 protokół.
Dodać 1/2 " kawałki szparagów i doprawić solą i pieprzem. Gotuj dopóki paragus jest jasnozielony i delikatny, 4-5 minut.
Dodać bulion, zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średniego i gotuj na wolnym ogniu, aż szparagi będą miękkie, 8-10 minut.
Dodać szpinak i gotować, mieszając, aż zwiędnie, o 2 protokół.
Niech mieszaniny ostygnie lekko.
Na dużej misce przełożyć sito o drobnych oczkach;odstawić. Pracując partiami, purée soupin blender aż bardzo gładkie. Przecedzić przez przygotowane sito. Pozostałe 2 łyżki oleju wymieszać z zupą; doprawić do smaku solą i papryką. Przykryć i schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 3 godziny. DO przodu: może być wykonany 1 dzień. Przechowywać w lodówce.
Końcówki szparagów i cienko pokrojone łyżki dzielimy między miseczki; polewamy schłodzoną zupą.
Skropić każdy kilkoma kroplami oleju.