Schab Wolnoopalaczowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać powolne-Cooker wyciągnął wieprzowinę spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,47 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 53g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka sosu barbecue, sól i pieprz, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, Wieprzowina na BlogHer Food 2013 + niesamowicie łatwa do powolnego gotowania wieprzowina, oraz Schab Wolnoopalaczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wykończ wieprzowinę z nadmiaru tłuszczu. Cebulę rozsypać na dnie wolnej kuchenki i umieścić wieprzowinę na wierzchu.
Dodać bulion, przykryć i gotować na niskim, aż bardzo miękkie, o 8 godzin.
Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, pociągnij mięso na cienkie strzępy, usuwając cały tłuszcz i chrząstkę. Odtłuścić nadmiar tłuszczu z cieczy w powolnej kuchence.
Powrót ciągniętą wieprzowinę do powolnej kuchenki i wymieszać w sosie barbecue, musztarda, miód i sos sojowy. Doprawić solą i pieprzem. Gotować przez 1 godzinę dłużej na niskim poziomie. W razie potrzeby podawać z bułkami hamburgerowymi i dodatkami fasoli pinto, kukurydzy, pomidorów i surówki.