Schab Wolnoopalaczowy

Schab Wolnoopalaczowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać powolne-Cooker wyciągnął wieprzowinę spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,47 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 53g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka sosu barbecue, sól i pieprz, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, Wieprzowina na BlogHer Food 2013 + niesamowicie łatwa do powolnego gotowania wieprzowina, oraz Schab Wolnoopalaczowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wykończ wieprzowinę z nadmiaru tłuszczu. Cebulę rozsypać na dnie wolnej kuchenki i umieścić wieprzowinę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Dodać bulion, przykryć i gotować na niskim, aż bardzo miękkie, o 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3
Wyjąć mięso i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, pociągnij mięso na cienkie strzępy, usuwając cały tłuszcz i chrząstkę. Odtłuścić nadmiar tłuszczu z cieczy w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Powrót ciągniętą wieprzowinę do powolnej kuchenki i wymieszać w sosie barbecue, musztarda, miód i sos sojowy. Doprawić solą i pieprzem. Gotować przez 1 godzinę dłużej na niskim poziomie. W razie potrzeby podawać z bułkami hamburgerowymi i dodatkami fasoli pinto, kukurydzy, pomidorów i surówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Fasola PintoFasola Pinto
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn