Schab wieprzowy faszerowany jabłkiem w sosie Klonowo-musztardowym

Schab nadziewany jabłkiem z sosem Klonowo-musztardowym to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz granny smith jabłko, pieprz, skórkę pomarańczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Podobne przepisy to Schab nadziewany jabłkiem w sosie jabłkowym, Schab nadziewany Andouille z musztardą kreolską, oraz Kanapka Schabowa Z Musztardą I Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
Połącz rodzynki i bourbon w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 45 sekund lub do gorąca.
Wyjąć z kuchenki mikrofalowej; przykryć i odstawić 20 minut.
Połącz tymianek i 3 kolejne składniki w małej misce, dobrze mieszając.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick.
Dodaj cebulę i seler; smażyć 5 protokół. Wymieszać jabłko i połowę mieszanki przypraw. Smażyć 3 minuty lub do jabłka jest chrupiące-przetargu. Wymieszać skórkę pomarańczową i rodzynki z płynem; gotować 30 sekund. Odstawić.
Trim tłuszczu z wieprzowiny. Zaczynając od środka, kroimy wieprzowinę wzdłuż, kroimy na drugą stronę, ale nie na drugą stronę. Otwórz porcje z masłem, układając wieprzowinę na płasko. Obracając ostrze noża równolegle do powierzchni deski do krojenia, pokrój większą część wieprzowiny na pół poziomo, tnąc do drugiej strony, ale nie przez drugą stronę;otwórz płasko.
Umieść folię na wieprzowinę; Funt do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Rozłóż mieszankę jabłek na wieprzowinie do 1/2 cala krawędzi.
Roll up wieprzowina, jelly roll fashion, zaczynając od długiego boku. Zabezpieczyć wieprzowinę w odstępach 2-calowych sznurkiem.
Potrzyj wieprzowinę pozostałą mieszanką przypraw.
Umieścić na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 10 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy).
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Podawać z sosem Klonowo-musztardowym.