Schab w sosie orzechowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać Schab w sosie orzechowym spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 349 kalorii, 34g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju, czosnku, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwica wieprzowa wędzona z orzeszków ziemnych z sosem BBQ z masłem orzechowym i sałatką z marchwi i marynowanej cebuli, Schab w sosie Pasillanowo-orzechowym, oraz Schab Z Sosem Borówkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Podgrzać 1 Łyżkę. olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać mięso; gotować 5 min. lub aż zbrązowieje ze wszystkich stron, obracając od czasu do czasu.
Dodać 1 szklankę bulionu; przykryć.
Piec 1-1 / 4 godzin lub do mięsa jest gotowy (145f), fastrygowanie co 30 min.
W międzyczasie ugotuj i wymieszaj cebulę i czosnek na patelni lub patelni na średnim ogniu 5 min. albo aż będzie krucho.
Wyjąć z patelni; czosnek obrać. Około 30 min. przed wykonaniem mięsa zmiksuj pozostały bulion, sos pomidorowy, paprykę ancho, paprykę chipotle, 1/2 szklanki orzechów, cebulę i czosnek w blenderze na gładką masę.
Rozgrzać pozostały olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać przygotowany sos; gotować 15 min., mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć mięso z piekarnika.
Odstawić 3 min. Posiekaj pozostałe orzechy. Mięso pokroić w plasterki; ułożyć na półmisku.
Skropić sosem, dodać pozostałe orzechy, ser i kolendrę.