Schab solony z brązowym cukrem-polewa Bourbon

Schab solony z brązowym cukrem-polewa Bourbon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj solonego schabu z brązowym cukrem-polewą Bourbon. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 58g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 715 kalorii. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz Francuski schab schabowy pieczone, sól Koszerne, woda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Schab pieczony z boczkiem i brązowym cukrem, Slow Cooker brązowy cukier Schab z glazurą balsamiczną, oraz Brązowy Cukier Przyprawiony Schab.

Instrukcje

1
Połącz 1 galon wody i soli w dużej garnku, mieszając, aż sól się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać wieprzowinę do solanki; przechowywać w lodówce przez 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
WieprzowinaWieprzowina
3
Wyjąć wieprzowinę z solanki; wyrzucić solankę. Osusz wieprzowinę ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Połącz cukier, ocet, bourbon, pieprz i liść laurowy w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 9 minut lub do zmniejszenia do 2/3 szklanki. Przecedzić mieszaninę przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
OcetOcet
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Połączyć oliwę z oliwek, mielony pieprz, i czosnek w małej misce; rub równomiernie wieprzowiny. Wierzch z gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
świeży Tymianekświeży Tymianek
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
WieprzowinaWieprzowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Umieścić wieprzowinę na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę i 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Mieszankę brązowego cukru równomiernie posmarować wieprzowiną; piec dodatkowe 20 minut lub do momentu włożenia termometru do najgrubszej porcji wieprzowiny (lekko różowej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
10
Na półmisku ułożyć wieprzowinę. Przykryć luźno folią; odstawić na 15 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Nuta wina: Schab solony z brązowym cukrem
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
SchabSchab
WinoWino
12
Bourbon glaze prosi o wino, które w rzeczywistości nie jest słodkie, ale wydaje się być dlatego, że jest tak owocowe. Soczysty czerwony Zinfandel to taki rodzaj wina. Wybierz intensywny Zin Duttona Goldfielda z Winnicy Morelli Lane w kalifornijskiej, chłodnej Rosyjskiej dolinie rzeki ($40). Posadzone przez włoskich osadników ponad 100 lat temu, te winorośle rezygnują z jasnych smaków jagód i wiśni, a także pikantności, która w pełni wykorzystuje czarny pieprz w glazurze (a właściwie resztę tego pikantnego, pikantnego menu). -- Sara Schneider
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
WinoWino
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
CzereśnieCzereśnie
JagodyJagody
GlazuraGlazura
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn