Schab Schabowy Zawijany Na Słodko Z Boczkiem

Schab Schabowy Zawijany Na Słodko Z Boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj słodkiego boczku zawiniętego w Schab. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 331g białka, 126 g tłuszczu, oraz w sumie 2910 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje 19,93 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, złote rodzynki, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać złote rodzynki można śledzić to danie główne z Kruszonka jabłkowa ze złotymi rodzynkami jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Rozmaryn Boczek Zawijany Schab, Schab Klonowy Zawinięty W Boczek, oraz Schab Zawinięty W Boczek Z Wiśniami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Wyłożyć płytką patelnię z folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Schab doprawiamy solą i pieprzem. Owinąć plastry boczku wokół schabu i zabezpieczyć wykałaczkami. Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu, a następnie dodaj schab. Gotować na złoty kolor ze wszystkich stron, o 10 protokół, a następnie umieścić na patelni. Wymieszaj miód, ocet balsamiczny, czerwone wino, cebulę i rozmaryn w małej misce; rozłóż polędwicę wieprzową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Sól I PieprzSól I Pieprz
BoczekBoczek
SchabSchab
Czerwone WinoCzerwone Wino
RozmarynRozmaryn
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MiódMiód
CebulaCebula
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
WykałaczkiWykałaczki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Schab piecz w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut, następnie posyp rodzynkami. Kontynuuj gotowanie, aż wewnętrzna temperatura schabu osiągnie 145 Stopni F (63 stopnie C), około 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
RodzynkiRodzynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjmij z piekarnika i pozostaw na 5 minut przed wyjęciem wykałaczek i krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia54
Magazyn