Schab pieczony z koprem włoskim

Need a danie główne bezglutenowe? Pieczony Polędwica wieprzowa z koprem włoskim może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 61g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 791 kalorii. Na 4,14 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, liście tymianku, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Schab pieczony z koprem włosko-czosnkowym, Schab pieczony z sałatką z kopru włoskiego, oraz Pieczeń schabowa faszerowana koprem i Prosciutto.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Za pomocą moździerza i tłuczku lub w robocie kuchennym wyposażonym w stalowe ostrze, zmiel czosnek, 1 łyżkę soli i liście tymianku.
Rozprowadzić mieszaninę na polędwicy wieprzowej i pozostawić w temperaturze pokojowej przez co najmniej 30 minut.
Tymczasem pokroić Cebulki kopru włoskiego w grube kliny, przecinając rdzeń. Wrzucić koper włoski, marchew, ziemniaki, i cebula w misce z oliwą z oliwek, roztopione masło, sól, i pieprz do smaku.
Umieść warzywa na dużej patelni i gotuj przez 30 minut.
Dodać schab do patelni i nadal gotować przez kolejne 30 do 50 minut, lub aż termometr mięsa włożony do środka wieprzowiny czyta dokładnie 138 stopni.
Wyjąć mięso z patelni i zwrócić warzywa do piekarnika, aby utrzymać gotowanie. Przykryj mięso folią aluminiową i pozostaw na 15 minut.
Usunąć sznurki z mięsa i pokroić grubo. Mięso i warzywa układamy na półmisku.
Posypać solą i świeżo zmielonym pieprzem do smaku.