Schab Pieczony Na Cydrze

Schab Pieczony Na Cydrze
Schab pieczony na cydrze może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 224 kalorie, 26g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz nasiona kolendry, sól koszerna, szałwia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Schab Pieczony Na Cydrze, Pieczony Schab z jabłecznikiem i grubym musem jabłkowym, oraz Schab pieczony z sosem pieczarkowym śmietanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w rondlu; doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż sól się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; ostudzić.
3
Wlać solankę do plastikowej torebki o pojemności 2 litrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Dodać wieprzowinę; uszczelnić. Przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc, obracając torbę od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
5
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Doprowadzić 2 filiżanki cydru do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować, aż cydr zgęstnieje i zmniejszy się do 1/4 szklanki (około 15 minut). Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CydrCydr
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Wyjąć wieprzowinę z worka; wyrzucić solankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
WieprzowinaWieprzowina
8
Umieść wieprzowinę na półce brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Lekko posmarować wieprzowinę sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
9
Połączyć rozmaryn, szałwia, i czarny pieprz; posypać równomiernie wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
RozmarynRozmaryn
WieprzowinaWieprzowina
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
10
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż termometr zarejestruje 155, fastrygując dwukrotnie redukcją cydru podczas ostatnich 20 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CydrCydr
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjąć z piekarnika; podlać pozostałą redukcją cydru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CydrCydr
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn