Schab nadziewany szpinakiem i miętowo-bazyliowym Pesto

Schab nadziewany szpinakiem i miętowo-bazyliowym Pesto
Szpinak i mięta-bazylia Pesto Nadziewane Schab może być tylko głównym daniem szukasz. Na 4,82 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1446 kalorii, 83g białka, oraz 121 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera feta, sól, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Schab nadziewany szpinakiem, Polędwiczki wieprzowe faszerowane szpinakiem, Pesto i fetą z sosem pomidorowym, oraz Balsamiczny Schab / Pesto Zawijas Wieprzowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku pesto: w robocie kuchennym wyposażonym w stalowe ostrze, pulsuj bazylią i miętą 3 do 4 razy lub do czasu posiekania, następnie dodaj orzeszki piniowe i sól i pulsuj dodatkowo 2 do 3 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
2
Dodać czosnek i ser, Puls 2 razy. Po uruchomieniu robota kuchennego powoli dodawaj olej do mieszania, powinno to potrwać 1 minutę. Nie przesadzaj lub puree; spowoduje to brązowy płynny sos, a nie jasne ziołowe pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
3
Dla wieprzowiny: Motyl wieprzowiny, umieścić każdy schab na desce do krojenia i pokroić wzdłuż przez środek, o 3 cale głębokości, ale nie cięcia przez całą drogę, aż otworzy się tworząc 10 na 10-calowy kwadrat.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
5
Doprawić wnętrze obu schabów solą i pieprzem i równomiernie rozprowadzić pesto, pozostawiając 2-calową granicę ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
6
Posypać fetą, a na wierzch szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
7
Zwinąć mocno wzdłuż. Sznurkiem rzeźnika zawiąż kilka węzłów wokół nadziewanych schabów, 4 do 5 razy, aby zapewnić równomierne gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
8
Rozgrzać olej w ciężkim dnie saute patelni na dużym ogniu, sezonować Na Zewnątrz schabu z solą i pieprzem, i sear ze wszystkich stron, 2 do 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
9
Wyjąć z patelni i umieścić schab na blasze wyłożonej folią aluminiową i piec przez 20 do 25 minut, lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 165 stopni F. pozostawić do odpoczynku na 5 do 10 minut przed krojenia i serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na ImprezyNa Imprezy
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia68
Magazyn