Scallop Crudo

Scallop Crudo
Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka szczypiorku, tajski chile, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Scallop Crudo, PRZEGRZEBEK CRUDO Z ARBUZOWĄ RZODKIEWKĄ, OGÓRKIEM I SHISO, oraz Halibut Crudo.

Instrukcje

1
Wymieszaj sok pomarańczowy, sok z cytryny, sos sojowy, olej, imbir, chile i ocet w małej miseczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
ImbirImbir
Papryka ChiliPapryka Chili
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Wlać dressing na 4 duże rimmedplates. Ułóż przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
3
Dekoruj miętą i szczypiorkiem. Doprawić lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn