Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka szczypiorku, tajski chile, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Scallop Crudo, PRZEGRZEBEK CRUDO Z ARBUZOWĄ RZODKIEWKĄ, OGÓRKIEM I SHISO, oraz Halibut Crudo.
Instrukcje
1
Wymieszaj sok pomarańczowy, sok z cytryny, sos sojowy, olej, imbir, chile i ocet w małej miseczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Sok Z Cytryny
Sos Sojowy
Ocet
Imbir
Papryka Chili
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2
Wlać dressing na 4 duże rimmedplates. Ułóż przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
3
Dekoruj miętą i szczypiorkiem. Doprawić lekko solą.
Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.