Sałaty Grillowane

Sałaty Grillowane
Sałaty z grilla może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 79 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz radicchio, belgijską endywię, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałaty Grillowane, Sałaty grillowane z Manchego, oraz Sałaty grillowane z Crème Fraîche i awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
3
1 łyżkę oleju skropić endywią, następnie posypać solą i pieprzem. Grill sałaty, aż będą chrupiące-przetargu i rumiane w miejscach, obracając od czasu do czasu, o 6 protokół. Sałaty grubo posiekać, a następnie wrzucić do dużej miski z pozostałym olejem i octem. Sałatkę doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
RadicchioRadicchio
RomaineRomaine
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
EndiveEndive
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Podawać na ciepło.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W16 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia78
Magazyn