Sałatka żelatynowo-żurawinowo-pomarańczowa babci zajmuje około 8 godzin i 20 minut od początku do końca. Za 79 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 12. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 230 kalorii, 3G białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Allrecipes wymaga orzechów pekan, selera, mieszanki malin jell-O® i wody. 46 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka owocowa żelatynowa babci, Żelatyna Żurawinowo-Pomarańczowa, oraz Żurawinowo-Pomarańczowa Forma Żelatynowa.
Instrukcje
1
Włóż żelatynę do miski, zalej wrzącą wodą i mieszaj, aż żelatyna się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla Karłów
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj sos żurawinowy, ananas, seler, orzechy pekan i skórkę pomarańczową, aż się równomiernie połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy Ogniwa
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
3
Wlej mieszaninę żelatyny do formy lub naczynia do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla Karłów
4
Schłodź w lodówce przez noc lub do 8 godzin.
5
Aby zrobić polewę, ubij ser śmietankowy połową ubitej polewy. Złóż pozostałą bitą polewę, aż dobrze się połączy. Rozłóż żelatynę i posmaruj mieszanką polewy.
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Maison Noir Knock on Wood Chardonnay. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay
2013 Knock On Wood jest wykonany w 100% z Chardonnay, w całości ze stali nierdzewnej i bez fermentacji jabłkowo-mlekowej. Pozyskiwany z winnic na zboczu wzgórza w Yamhill-Carlton AVA, przypominający grand crus Burgundii Cote d ' Or. Korzystał z bardzo długiej i zimnej fermentacji-prawie dwóch miesięcy-w wyniku czego powstało chude i podłe wino z perfumami melona spadziowego i gruszki, surfując po ogromnych falach minerałów, doprowadzając do mety miły przypływ pikantnego starfruit.