Sałatka Śródziemnomorska z Ciecierzycy

Sałatka Śródziemnomorska z Ciecierzycy
Jeśli chcesz dodać do swojej kolekcji więcej przepisów bezglutenowych, śródziemnomorska sałatka z ciecierzycy może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 1,38 dolara za porcję otrzymasz przystawkę dla 4 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 17 g białka, 23 g tłuszczu i łącznie 408 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ogórka, pomidorków cherry, ciecierzycy goya® i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał dobry wynik łyżkami wynoszący 78%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Śródziemnomorska sałatka z ciecierzycy, Śródziemnomorska sałatka z ciecierzycy i Śródziemnomorska sałatka z ciecierzycy.

Instrukcje

1
W średniej misce delikatnie wymieszaj ciecierzycę, pomidory, ogórki, ser, cebulę i pietruszkę, aż się połączą; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Litra (około Pomidorków Koktajlowych, Pokrojonych W ćwiartki (około 1-1/2 Szklanki)1/2 Litra (około Pomidorków Koktajlowych, Pokrojonych W ćwiartki (około 1-1/2 Szklanki)
Ciecierzyca Goya®Ciecierzyca Goya®
1 Puszka (15,5 Uncji) GOYA® Ciecierzycy O Niskiej Zawartości Sodu, Odsączonej I Przepłukanej1 Puszka (15,5 Uncji) GOYA® Ciecierzycy O Niskiej Zawartości Sodu, Odsączonej I Przepłukanej
Puszka GOYA® Ciecierzyca O Niskiej Zawartości Sodu, Odsączona I OpłukanaPuszka GOYA® Ciecierzyca O Niskiej Zawartości Sodu, Odsączona I Opłukana
1 Ogórek, Pozbawiony Nasion I Posiekany (około 1-1/2 Szklanki)1 Ogórek, Pozbawiony Nasion I Posiekany (około 1-1/2 Szklanki)
Ogórek Pozbawiony Nasion I Posiekany (okOgórek Pozbawiony Nasion I Posiekany (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
2
W osobnej średniej misce wymieszaj sok z cytryny i Adobo. Używając trzepaczki, powolnym, stałym strumieniem dodawaj oliwę z oliwek, ciągle mieszając, aż olej dobrze się wchłonie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin GOYA1/4 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin GOYA
Sok Z Cytryny Goya®Sok Z Cytryny Goya®
4 Uncje Sera Mozzarella, Pokrojonego Na 1/2 Cala. Kostki (około 1/2 Szklanki)4 Uncje Sera Mozzarella, Pokrojonego Na 1/2 Cala. Kostki (około 1/2 Szklanki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ser Mozzarella, Pokrojony W Kostkę 1/2 Cala. Kostki (około 1/2 Szklanki)Ser Mozzarella, Pokrojony W Kostkę 1/2 Cala. Kostki (około 1/2 Szklanki)
Pociąć Na 1/2 Cala. Kostki (1/2 Szklanki)Pociąć Na 1/2 Cala. Kostki (1/2 Szklanki)
3
Wymieszaj dressing z oliwy z oliwek i cytryny z zarezerwowanymi warzywami, aż całkowicie się nim pokryją.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
4
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn