Sałatka ziołowa z granatem i pistacjami
Sałatka ziołowa z granatem i pistacjami to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 131 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 54 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga nasion granatu, octu winnego, czystego miodu i dymki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka Mâche z krewnymi pomarańczami, pistacjami i granatem, Sałatka Mâche Z Krewnymi Pomarańczami, Pistacjami I Granatem, oraz Tureckie jagnięce Kaboby z pistacjami i miękką sałatką ziołową.
Instrukcje
Wymieszać sok, ocet i miód z przyprawami. Resztę składników przełożyć do dużej miski, skropić sosem i delikatnie wrzucić do podania.
Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rochioli Estate Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.