Sałatka ziołowa z granatem i pistacjami to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 131 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 54 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga nasion granatu, octu winnego, czystego miodu i dymki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka Mâche z krewnymi pomarańczami, pistacjami i granatem, Sałatka Mâche Z Krewnymi Pomarańczami, Pistacjami I Granatem, oraz Tureckie jagnięce Kaboby z pistacjami i miękką sałatką ziołową.
Instrukcje
1
Wymieszać sok, ocet i miód z przyprawami. Resztę składników przełożyć do dużej miski, skropić sosem i delikatnie wrzucić do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rochioli Estate Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.