Sałatka ziemniaczana z winegretem musztardowym ziarnistym

Sałatka ziemniaczana z winegretem musztardowym ziarnistym
Sałatka ziemniaczana z ziarnistą musztardą Vinaigrette jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka pieprzu, estragonu, musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Chrupiąca Sałatka z makreli z winegretem ziarnisto-musztardowym, Sałatka z endywii i cykorii z winegretem z musztardy ziarnistej, oraz Ciepła sałatka ziemniaczana z musztardą ziarnistą, boczkiem i rampami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki i sól w średnim garnku i dodaj wystarczająco zimnej wody, aby pokryć 2 cale. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są przetargu widłowego, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić i przełożyć do naczynia.
3
W małej misce ubić razem winegret i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wlać połowę mieszanki na gorące ziemniaki, wrzucić i odstawić na 1 godzinę. Tuż przed podaniem skropić Pozostałe mieszanki winegret na ziemniaki, dodać estragon i pieprz, i wrzucić.Wskazówka: skropienie winegret nad ziemniakami, gdy są gorące pomaga im łatwiej wchłonąć smaczny płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn