Sałatka ziemniaczana z oliwkami, pomidorami i kaparami
Sałatka ziemniaczana z oliwkami, pomidorami i kaparami to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz oliwki utwardzone oliwą, oliwą z oliwek, bazylią i kilkoma innymi składnikami pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka ziemniaczana z oliwkami, kaparami i parmezanem, Sałatka ziemniaczana z kaparami, oliwkami Kalamatan i karczochami, oraz Fettuccine Z Pomidorami, Kaparami I Oliwkami.
Instrukcje
1
Ziemniaki gotować we wrzącej osolonej wodzie do miękkości, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
2
Drenaż; cool. Ziemniaki obrać, pokroić na 1-calowe kawałki i umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dodać olej; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
4
Dodaj ogórek, pomidory, cebula, oliwki, bazylia i kapary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
Pomidor
Kapary
Oliwki
Bazylia
Cebula
5
Ocet i oregano ubić w misce, wymieszać z sałatką. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie